تغییر نسخه PHP

تغییر نسخه PHP

برای تغییر نسخه PHP باید هاست شما دارای یک چنین قابلیتی باشد. یعنی روی سروری که هاست شما قرار گرفته است، نسخه‌ای از cPanel یا DirectAdmin نصب شده باشد که با ورود به بخش تغییر نسخه PHP بتوانید این کار را انجام دهید. در غیر این صورت راه حلی وجود نخواهد داشت. علاوه بر آن در مواقعی که سیستم عامل لینوکس از نوع Cloud Linux باشد، این امکان به صورت حرفه‌ای‌تر در اختیار کاربران هاست قرار خواهد گرفت. حالا در ادامه بررسی خواهیم کرد که در حالت‌های مختلف چطور نسخهٔ PHP سایت‌مان را تغییر دهیم و به نسخهٔ دلخواه تبدیل کنیم.

چرا باید نسخه PHP هاست را تغییر داد؟

همانطور که می‌دانیم، PHP مثل هر نرم افزار دیگری دارای نسخه‌های متعددی است. در نسخه‌های جدید امکانات بیشتری اضافه می‌شود و ایرادهای نسخه‌های قبلی برطرف می‌گردد. اسکریپت‌هایی هم که نوشته می‌شوند، از جمله اسکریپت‌های مدیریت محتوا و مدیریت سایت، با نسخهٔ خاصی از PHP سازگار هستند. یعنی برنامه نویسان نمی‌توانند اسکریپتی بنویسند که با تمامی نسخه‌های PHP کار کند! بنابراین بخشی از مسئولیت بر عهدهٔ کسی است که می‌خواهد آن اسکریپت را روی یک فضای میزبانی نصب کند و باید مطمئن باشد تا نیازهای نرم افزاری لازم را داشته باشد.

تغییر نسخه PHP در سیستم عامل های مختلف

روی هاست‌های لینوکس معمولاً دو نوع سیستم عامل نصب می‌شود. یکی همان سیستم عامل لینوکس، مثلاً توزیع CentOS است و دیگری Cloud Linux است که نسخهٔ پیشرفته‌ای از توزیع‌های قبلی است. در نسخه‌های جدید کنترل پنل‌هایی مثل cPanel و DirectAdmin حتی با سیستم عامل معمولی مثل CentOS هم قابلیت تغییر نسخهٔ PHP اضافه شده است و شما می‌توانید نسخهٔ PHP را طبق نیاز خود تغییر دهید.

اما در سیستم عامل Cloud Linux امکان تغییر نسخه PHP به صورت حرفه‌ای تعبیه شده که مثلاً حتی امکان انتخاب ماژول‌های فعال روی PHP هم به کاربران نهایی داده شده. پس در اولین مرحله باید بدانید که نوع سیستم عامل سروری که هاست شما روی آن قرار گرفته است چیست.

تغییر نسخه PHP در کنترل پنل‌های مختلف

حالا به سراغ تغییر نسخهٔ php در کنترل پنل‌های مختلف می‌رویم. منظور از کنترل پنل همان نرم افزار cPanel یا DirectAdmin ای است که امکان استفاده از منابع هاست را به شما می‌دهد. به طور کلی روال تغییر نسخهٔ PHP در این دو نوع کنترل پنل شبیه به یکدیگر است. به این صورت که دامنه‌ای که قصد تنظیم نسخهٔ PHP برای آن را دارید را انتخاب کرده و از یک فهرست کشویی نسخه PHP را مشخص می‌کنید. به همین سادگی!

ولی باز هم برای اینکه آموزش تصویری هر کدام از حالت‌های بالا را مشاهده کنید، ما شما را به خواندن دیگر مقالات آموزشی سایت وبنولوگ که پیوند آنها در این مطلب آمده است تشویق می‌کنیم.

بهمن ۸, ۱۳۹۸ Webnolog بدون دیدگاه

۰ دیدگاه

دیدگاه تان را ارسال کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد!