آموزش تغییر نسخه PHP در دایرکت ادمین

تغییر نسخه PHP در Domain Setup در دایرکت ادمین

در کنترل پنل دایرکت ادمین، شما به عنوان کاربر نهایی یا همان User، فقط زمانی می‌توانید نسخه PHP را تغییر دهید که مدیر سرور در سطح Admin اقدام به نصب چندین نسخهٔ PHP روی سرور کرده باشد. البته روش دیگری هم برای افزودن امکان پشتیبانی از چندین نسخهٔ PHP در دایرکت ادمین هم وجود دارد؛ و آن نصب Cloud Linux روی سرور است. این کار هم باید در سطح مدیر اصلی سرور (Admin) انجام گردد. پس با فرض اینکه مدیر سرور قبلاً یکی از این کار را انجام داده است، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد محیط دایرکت ادمین خود شده و به قسمت Domain Setup وارد شوید. در ادامه به مراحل بعدی که باید انجام پذیرد، می‌پردازیم.

تغییر نسخه PHP در دایرکت ادمین معمولی

زمانی که کلود لینوکس روی سرور نصب نشده باشد و از قابلیت درونی خود دایرکت ادمین برای نصب چندین نسخهٔ PHP استفاده شده باشد، با ورود به بخش Doamin Setup در کنترل پنل دایرکت ادمین خود، می‌توانید از آنها برای دامنه‌های خود نسخهٔ PHP دلخواهی را تنظیم نمایید. البته نسخه‌هایی که مدیر سرور آنها را با Custom Build نصب کرده باشد.

پیوند Domain Setup در دایرکت ادمین

برای این منظور بعد از ورود به صفحهٔ Domain Setup روی گزینهٔ PHP VERSION SELECTOR کلیک کنید و از بین نسخه‌های موجود یکی را انتخاب کنید. تصاویری که در این مقاله می‌بینید، روی قالب جدید دایرکت ادمین است. هر چند که در قالب قدیمی دایرکت ادمین هم روال به همین صورت است.

تغییر نسخه PHP در Domain Setup در دایرکت ادمین

ممکن است شما بتوانید برای سایت‌های خود اولین و دومین نسخهٔ PHP را تعریف نمایید.

تغییر نسخه PHP در دایرکت ادمین کلود لینوکس

اما در زمان‌هایی که هاست دایرکت ادمین شما از نوع کلود لینوکس است، باید به بخش Select PHP Version بروید. برای ورود به این قسمت باید روی پیوندی که در تصویر زیر مشخص شده کلیک کنید.

پیوند Select PHP Version در دایرکت ادمین

سپس این صفحهٔ دقیقاً مثل همان صفحهٔ PHP Selector در سی پنل است. هیچ تفاوتی نمی‌کند. شما باید از فهرست کشویی روبروی عبارت PHP Version نسخهٔ مد نظرتان را انتخاب کنید و سپس روی Set as current کلیک کنید.

تغییر نسخه PHP در Select PHP Version در دایرکت ادمین

مزیت کلود لینوکس و ابزارک Selector آن در این است که شما حتی قادرید ماژول‌های PHP دلخواه خودتان را هم تعیین کنید. برای این کار در قسمت زیرین صفحه می‌بینید که فهرستی از افزونه‌های PHP نمایش داده شده که آنهایی که روی این نسخه از PHP فعال هستند، با یک تیک آبی مشخص شدند. شما می‌توانید این ترتیب را طبق نیاز خود اصلاح نمایید.

از طرف دیگر با کلیک روی دکمهٔ Switch to PHP options که در بالا سمت راست صفحه قرار دارد، حتی گزینه‌های تنظیماتی بیشتری از PHP برای شما باز می‌شود که آنها را هم می‌توانید تنظیم نمایید. مثلا می‌توانید مقدار حجم آپلود فایل با PHP را افزایش یا کاهش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر به دیگر مقالات آموزش وبنولوگ مراجعه نمایید.

دی ۲۸, ۱۳۹۸ Webnolog بدون دیدگاه

۰ دیدگاه

دیدگاه تان را ارسال کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد!