کامل ترین آموزش حرفه ای کنترل پنل cPanel/WHM منتشر شد!

کنترل پنل سی پنل به عنوان محبوبترین کنترل پنل سرورهای لینوکس و هاستینگ، دارای سطوح کاربری مختلفی است. یکی از این سطوح مربوط به مدیر اصلی و مدیر فنی سرور میشود، که وظایفی همچون پیکربندیهای مهم و اصلی سرور را بر عهده دارند. انجام این وظایف هم نیاز به دانش مخصوصی دارد که انجامشان را از عهدهٔ همگان خارج میکند. بنابراین افرادی که قصد ورود به این عرصه را دارند، باید زمان گذاشته و با مطالعهٔ مستندات آموزشی این کنترل پنل پس از گذراندن دورههای مقدماتی شبکه و لینوکس، به همراه جستجوی پراکنده و همچنین آزمون و خطاهای بسیار، تسلط کافی را روی cPanel/WHM به عنوان مدیر سرور به دست آورند. حال چه کار میتوان انجام داد، تا این دورهٔ نسبتاً طولانی را تا حد امکان کوتاهتر کرد؟
ادامه کامل ترین آموزش حرفه ای کنترل پنل cPanel/WHM منتشر شد!CyberPanel چیست ؟

اگر برای مدتی در حال فعالیت در عرصهٔ هاستینگ و میزبانی سایت باشید، حتماً وقتی نام کنترل پنل به گوشتان بخورد، یاد نرم افزارهایی مثل cPanel و DirectAdmin میافتید. یکی دیگر از کنترل پنلهایی که قابلیت رقابت با معروفترین کنترل پنلهای حال حاضر را دارد، CyberPanel نام دارد. این کنترل پنل توسط شرکت لایت اسپید ساخته شده و کاملاً هم رایگان است! البته به علت اینکه این شرکت خواسته محصول اصلی خودش که همانا وب سرور لایت اسپید هست را بیشتر تبلیغ کند، CyberPanel را طوری طراحی کرده که فقط با وب سرور لایت اسپید کار کند. پس شما غیر مستقیم برای استفاده از این کنترل پنل باشید هزینهای را هم پرداخت نمایید. البته راهی هم برای استفاده از آن بدون هزینه هم وجود دارد.
ادامه CyberPanel چیست ؟لایسنس رایگان FREE Starter لایت اسپید

برای اینکه لایت اسپید را روی سرور خود نصب کنید و از امکانات آن بهرهمند شوید، ابتدا باید بدانید که لایت اسپید دارای انواع مختلف لایسنس است که هر لایسنس به شما امکان استفاده از میزان خاصی از قدرت این وب سرور را میدهد. که البته هر چقدر این قدرت بیشتر باشد، هزینهٔ بیشتری هم بابت تهیهٔ لایسنس آن باید پرداخت نمایید. اما پایه ترین نوع لایسنس لایت اسپید، لایسنس رایگان Free Starter است. امکان تهیهٔ این نوع بدون هیچ گونه هزینهای برای همیشه فراهم است. البته قبل از اینکه خواسته باشید سفارش لایت اسپید رایگان را بدهید، باید به نکاتی دقت داشته باشید که در ادامه خدمت شما عرض خواهند شد.
ادامه لایسنس رایگان FREE Starter لایت اسپیدآموزش Cockpit برای مدیریت و پیکربندی سرور لینوکس

همواره ما انسان ها به دنبال راحت ترین راه برای رسیدن به هدف هستیم. البته راحت ترین باید در کنار بهینه ترین قرار گیرد! بر همین اساس، برای کار با سرور لینوکس هم باید به دنبال راحت ترین و بهینه ترین راه کار بود. اگر به تازگی قصد کار با سرور لینوکس را در سر میپرورانید و به این فکر افتادهاید که برای این منظور لینوکس را بیاموزید، باید به شما بگویم که تقریباً راه ناهمواری پیش روی شماست. به این دلیل که معمولاً منابع آموزشی نه چندان کاملی موجود است. البته اگر به زبان انگلیسی تسلط کافی را نداشته باشید. با این وجود حتی اگر تسلط شما به زبان انگلیسی هم مناسب باشد، باز هم باید وقت گذاشت و آزمون و خطا کرد. پس انتظار معجزه نباید داشت. باید یک برنامهٔ چندین ماهه تا چندین ساله داشت.
ادامه آموزش Cockpit برای مدیریت و پیکربندی سرور لینوکسView های مختلف در کنترل پنل Plesk

از جمله مشکلاتی که ممکن است کاربران پلسک با آن مواجه شوند، تغییر در ظاهر رابط کاربری بخش مدیریت سرور است، که معمولاً نمیدانند پلسک از View ها یا نماهای مختلفی پشتیبانی میکند؛ که در هر نما (View) جایگاه بخشهای مختلف در نوار ناوبری متغیر است. اول از همه باید بدانید که برای مدیریت نماها باید دسترسی ریشه یا مدیر کل را داشته باشید، تا بتوانید از بخش تنظیمات پلسک، یک نما متناسب با نیاز خود انتخاب و فعال نمایید.
ادامه View های مختلف در کنترل پنل PleskCloudLinux از چه کنترل پنل هایی پشتیبانی می کند؟

کلود لینوکس یک وصله برای هستهٔ سیستم عاملهای لینوکس (CentOS و RedHat) است که امکانات بیشتری را به سرور اضافه میکند. این امکانات بیشتر به کار سرورهای هاستینگ میآید که تعداد زیادی حساب میزبانی سایت (host) روی سرور دارند. اگر خواسته باشیم به طور خلاصه کارایی کلود لینوکس را شرح دهیم، باید بگوییم که اگر بخواهیم حائل قویتری را بین تک تک کاربران روی سرور ایجاد کنیم، که امنیت سایتها را بالاتر ببریم؛ همچنین اختیار کاملی به عنوان مدیر سرور روی استفاده از منابع سرور مثل CPU و RAM تک تک مشتریان داشته باشیم، چارهای نداریم جز اینکه به سراغ استفاده از CloudLinux برویم.
ادامه CloudLinux از چه کنترل پنل هایی پشتیبانی می کند؟کار با سرور لینوکس با Cockpit

کار کردن با سرور لینوکس، یعنی کار کردن با خط فرمان سرور لینوکس! یعنی همیشه در محیط سیاه رنگ ترمینال (پایانه) بودن. این کار هر چند که برای لینوکس دوستان یعنی لذت؛ اما ممکن است برای خیلی از افراد سخت باشد. یا حتی با وجود استفاده از یک ابزار دیگر، حرفهایها هم بتوانند در زمان خود صرفه جویی نمایند. پیشنهاد ما این است که اگر علاقه مند به کار کردن درون یک محیط گرافیکی روی مرورگر به جای خط فرمان لینوکس هستید، حتماً Cockpit را امتحان کنید. Cockpit برای راحت کردن امر مدیریت و پیکربندی سرور لینوکس ساخته شده که همه به رایگان قادرند از آن استفاده نمایند. حالا در ادامه جوانب بیشتری از این نرم افزار را با هم بررسی خواهیم کرد.
ادامه کار با سرور لینوکس با Cockpitدرگاه پرداخت اینترنتی چیست ؟

همیشه موضوع انتقال پول و خرید محصول از مهمترین دغدغههای بشر تا به امروز بوده است. امروزه با ورود اینترنت و فضای مجازی این انتقال پول به شکلی جدید از طریق درگاههای اینترنتی انجام میگیرد. این درگاههای اینترنتی هستند که پول را از مشتری یک وبسایت دریافت میکنند و به حساب فروشنده یا مالک فروشگاه مجازی ارسال مینمایند.
درگاههای اینترنتی را معمولاً بانکها به مشتریان خود ارائه میکنند. همانطور که این بانکها هستند که به فروشگاههای حقیقی موجود در بازار، دستگاه کارتخوان (POS) واگذار میکنند، به فروشگاههای مجازی هم درگاه اینترنتی میدهند. البته انواع دیگری از درگاههای هم هستند که نیازی به مراجعهٔ به بانک برای دریافت آنها نیست. به آنها درگاه واسط گفته میشود و باید از شرکتهای خصوصی دریافت گردد. در ادامه اطلاعات بیشتری در مورد درگاه پرداخت اینترنتی به شما خواهم داد.
ادامه درگاه پرداخت اینترنتی چیست ؟