چطور با Jet Backup فقط از پایگاه های داده به صورت دوره ای بکاپ بگیریم؟

موضوعی که ممکن است برای خیلی از کسانی که لایسنس جت بکاپ تهیه کردند و این سرویس را روی سرور خود نصب کردند، مهم باشد این است که آیا با جت بکاپ می‌توان به صورت مجزا از محتویات اکانت ها بکاپ تهیه کرد؟ مثلا فقط از دیتابیس ها و یا فقط از فایل ها و یا حتی فقط از تنظیمات پنل (مثل سی پنل یا دایرکت ادمین) بکاپ گرفت و بقیه موارد در بکاپ ها آورده نشوند. جواب این پرسش مثبت است و انجام آن در Jet Backup بسیار ساده است. فقط کافی است در زمانی که قصد ایجاد یک Backup Job دارید، از بخش Backup Contains مشخص کنید که از چه اجزایی بکاپ تهیه گردد.

ادامه چطور با Jet Backup فقط از پایگاه های داده به صورت دوره ای بکاپ بگیریم؟
شهریور ۱, ۱۴۰۲, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

نکات مهمی که باید قبل از آپدیت WHMCS بدانید

WHMCS

برای آپدیت یا به روز رسانی WHMCS می‌توانید به دو روش دستی و خودکار اقدام کنید. در هر دو روش باید به نکات مهمی توجه کنید که در کمترین حالت آن جلوی هدر رفتن زمان شما را می‌گیرد. یا در بهترین حالت آن جلوی از دست دادن اطلاعات روی سایت‌تان را می‌گیرد. پس هیچ وقت عجله نکنید و سعی کنید با آمادگی کامل دست به انجام به روز رسانی WHMCS بزنید.

ادامه نکات مهمی که باید قبل از آپدیت WHMCS بدانید
تیر ۲۹, ۱۴۰۲, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

هاست کلودلینوکس +‌ لایت اسپید + هارد پرسرعت NVMe

هاست کلودلینوکس +‌ لایت اسپید + هارد پرسرعت NVMe

همیشه استفاده از آخرین فناوری‌ها، جزء بهترین راه‌حل‌ها برای افزایش بهره‌وری و کیفیت است. در حوزهٔ هاستینگ و میزبانی فضای سایت هم همین طور است. اگر فضای میزبانی که شما از آن استفاده می‌کنید، از آخرین فناوری‌ها استفاده کند، شما چندین قدم نسبت به رقبا جلوتر هستید. بر همین اساس ما در وبنولوگ همیشه سعی کردیم تا این بستر را برای مشتریان‌مان فراهم کنیم تا کمکی هر چند کوچک به آنها داشته باشیم. در ادامه راجع به برترین فناوری‌هایی که یک هاست باید داشته باشید بیشتر صحبت خواهیم کرد.

ادامه هاست کلودلینوکس +‌ لایت اسپید + هارد پرسرعت NVMe
خرداد ۲۳, ۱۴۰۲, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

روش جدید افزودن دامنه به سی پنل با استفاده از ابزار Domains

افزودن دامنه در سی پنل

یکی از تغییراتی که حتما روی نسخه های جدید cPanel متوجه آن شدید، حذف بخش هایی مثل Addon Domain و Subdomains و Aliases بوده است. در اصل این قابلیت‌ها حذف نشدند. بلکه به صورت مجتمع درون یک ابزار با عنوان Domains گردهم آوری شدند. شما هر نوع دامنه‌ای که قصد افزودنش را دارید را از بخش Domains به سی پنل اضافه می‌کنید. خود سی پنل تا حد زیادی تشخیص می‌دهد که باید چطور با آن رفتار کند. البته که از شما هم راهنمایی خواهد خواست. مثلاً در مواقعی که قصد افزودن یک دامنه تازه را دارید، از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید ریشهٔ هاست این دامنه با دامنه اصلی هاست شما یکی باشد یا خیر؟‌ که اگر یکی باشد، پس نوعش را Alias تشخیص می‌دهد.

ادامه روش جدید افزودن دامنه به سی پنل با استفاده از ابزار Domains
خرداد ۱۶, ۱۴۰۲, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

نسخه انگلیسی یا فارسی WHMCS ؟!

WHMCS

یکی از سوالاتی که اغلب کاربران تازه کار WHMCS می‌پرسند این است که نسخه انگلیسی WHMCS را نصب کنند یا فارسی؟! در پاسخ به این سوال اول از همه باید بدانید که ما یک نسخه از WHMCS بیشتر نداریم که قابل نصب است. پس از نصب آن، زمانی که وارد بخش مدیریت WHMCS می‌شوید، از بخش تنظیمات عمومی نرم افزار، خیلی راحت می‌توانید زبان بخش‌های مختلف، از جمله زبان بخش ناحیه کاربری که مشتریان با آن در ارتباط هستند، و زبان بخش مدیریت که خود شما و دیگر کارمندان با آن در ارتباط هستند، را تعیین نمایید. پس زبان WHMCS در اصل یک گزینهٔ تنظیماتی است که خیلی راحت قابل تغییر است. البته اگر از قبل فایل زبان روی اسکریپت وجود داشته باشد، که اغلب موجود است.

ادامه نسخه انگلیسی یا فارسی WHMCS ؟!
دی ۸, ۱۴۰۱, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

راه اندازی سایت با وردپرس

راه اندازی سایت با وردپرس

به جرأت می‌توان گفت که بهترین روش راه اندازی سایت، استفاده از نرم افزاری با نام وردپرس است. وردپرس نرم افزار یا بهتر است بگوییم اسکریپتی است که با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده که به عنوان یک اسکریپت باز متن، اگر یا داشته باشید که با PHP کار کنید، هر قسمتی از وردپرس را که خواسته باشید را می‌توانید باب میل خود سفارشی سازی کنید. این یعنی دست شما برای انجام هر کاری باز است! پس شما در حال کار روی نرم افزاری هستید که قبل از شما هزاران نفر روی آن کار کردن و ایرادهای آن را برطرف کردند و الان یک لقمهٔ آماده برای شماست تا با استفاده از آن سایت خودتان را راه‌اندازی نمایید. حتی اگر برنامه نویسی رایانه‌ای را هم یاد نداشته باشید!

ادامه راه اندازی سایت با وردپرس
آذر ۱۷, ۱۴۰۱, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

ترافیک ماهیانه هاست چیست ؟

ترافیک ماهیانه هاست چیست

در دنیای شبکه و اینترنت چیزی به نام ترافیک داریم که شامل میزان اطلاعات تبادل شده بین دو یا چند رایانه است. اگر قصد تهیهٔ یک هاست یا فضای میزبانی برای سایت و اپلیکیشن‌تان را داشته باشید، یکی از مشخصه‌های هر بسته فضای میزبانی، میزان ترافیک هاست است. ترافیک در اصل نشان دهندهٔ میزان بازدید از یک سایت است؛ سایتی که روی هاست قرار گرفته است. حالا بعضی وقت‌ها ترافیک با واحد نفر یا جلسه (Session) اندازه‌گیری می‌شود. اما در اینجا ترافیک هاست را با واحد مگابایت یا گیگابایت یا ترابایت و بالاتر نشان می‌دهند که نشان دهندهٔ میزان دادهٔ رد و بدل شده است.

ادامه ترافیک ماهیانه هاست چیست ؟
آذر ۱۰, ۱۴۰۱, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه

سرور مجازی با پینگ پایین

سرور مجازی با پینگ پایین

پینگ پایین به معنای تاخیر و کُندی کمتر است. روی شبکه‌های رایانه‌ای هر چقدر عدد پینگ بین دو تا رایانه کمتر باشد، به معنای تاخیر کمتر تبادل بسته‌ها بین آن دو رایانه است. اگر ما به یک سرور با پینگ پایین نیاز داشته باشیم، به معنای این است که قصد داریم سروری داشته باشیم که تاخیر بین رایانهٔ ما و سرور در کمترین حالت ممکن باشد. برای تهیه سرور مجازی با پینگ پایین باید به عوامل مختلفی توجه داشت، که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

ادامه سرور مجازی با پینگ پایین
آذر ۸, ۱۴۰۱, منتشر شده در وبلاگ بدون دیدگاه