نصب لایت اسپید روی دایرکت ادمین
به جهت نصب لایت اسپید روی سرورهایی که دارای کنترل پنل دایرکت ادمین هستند، از روشهای مختلفی میتوان اقدام کرد. اما در همهٔ این روشها باید به سراغ CustomBuild رفت. CustomBuild یک بستهٔ نرم افزاری است که کار کامپایل و مدیریت دیگر بستههای نرم افزاری از قبیل وب سرور و Mail Server و DNS Server و … را انجام میدهد. میتوان گفت که مهمترین بخش کنترل پنل دایرکت ادمین همین CustomBuild است. حالا برای کار کردن با CustomBuild هم میتوان به سراغ خط فرمان رفت. هم اینکه افزونهٔ CustomBuild را روی دایرکت ادمین نصب کنیم و از طریق محیط گرافیکی دایرکت ادمین لایت اسپید را روی سرور نصب کنیم. نتیجه در هر دو روش یکی است و فرقی نمیکند.
نصب لایت اسپید از طریق خط فرمان
برای این منظور باید با حساب root وارد خط فرمان شده و دستورات زیر را اجرا نمایید. حتماً دستورات را درون screen وارد کنید که در بین مراحل، کارتان خراب نشود. پس از اتمام مراحل نصب، اطلاعات ورود به پنل Litespeed داده خواهد شد. آنها را در جایی مطمئن یادداشت کنید.
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build set webserver litespeed
./build set php1_mode lsphp
./build set php2_mode lsphp
./build set php3_mode lsphp
./build set php4_mode lsphp
./build litespeed
./build php n
دستورات بالا لایت اسپید را با لایسنس trial یا آزمایشی نصب میکند. به جهت نصب لایسنس ابتدا باید لایسنس لایت اسپید را خریداری کنید و آن را روی سرور خود نصب کنید.
نصب لایت اسپید از طریق افزونهٔ گرافیکی CustomBuild
روش راحتتر نصب لایت اسپید، ورود به بخش Admin در DirectAdmin و سپس باز کردن صفحهٔ CutsomBuild است (البته به شرطی که این افزونه از قبل روی دایرکت ادمین نصب شده باشد). وارد سربرگ Edit Options شوید. مقدار php1_mode را روی lsphp تنظیم کنید. این کار را برای php2_mode و بقیه موارد هم میتوانید انجام دهید.
webserver را هم روی litespeed تنظیم کنید.
با کلیک روی Save تنظیمات را ذخیره نمایید.
به سربرگ Build Software بروید. روی دکمهٔ Build مربوط به Build litespeed کلیک کنید. اگر تا الان لایت اسپید را نصب نکرده باشید، در انتهای همین مراحل اطلاعات ورود به پنل مدیریت لایت اسپید به شما تحویل خواهد شد.
حال Build PHP را انجام دهید.
حالا میتوانید بررسی کنید که آیا لایت اسپید با موفقیت روی سرور نصب شده است یا خیر. این کار را با رفتن به صفحهٔ Service Manager در دایرکت ادمین میتوانید انجام دهید. برای فعال کردن اجرای سایتها روی لایت اسپید از دستور زیر میتوانید استفاده کنید:
/usr/local/lsws/admin/misc/cp_switch_ws.sh lsws
اگر به جای lsws از apache استفاده کنید، لایت اسپید خاموش و به جای آن آپاچی فعال میشود.
این بود از آموزش نصب لایت اسپید روی دایرکت ادمین از طریق روشهای مختلف. برای آموزشهای بیشتر راجع به لایت اسپید و حتی کنترل پنل دایرکت ادمین، بهتر است که آموزشهای مرکز آموزش وبنولوگ را دنبال نمایید.
1 دیدگاه
بسیار عالی و کارآمد بود