خرید هاست لینوکس خارج

خرید هاست لینوکس خارج از کشور مزیتهای خاص خودش را دارد به همین دلیل ضروری است که بتوان یک هاست متناسب با نیازهای خود تهیه کرد که کیفیت مناسب هم داشته باشد. هاستهای خارج از کشور معمولا از کیفیت بیشتری برخوردار هستند و شبکهٔ پایدارتری دارند. از طرف دیگر ممکن است که حتی نسبت به هاست داخل کشور هزینه کمتری هم داشته باشند. اما گذشتهٔ این مباحث، خیلی اوقات به دلیل اینکه مخاطبان سایت ما بیشتر از خارج از کشور هستند، ما باید از هاست خارج استفاده کنیم.
ادامه خرید هاست لینوکس خارجچطور روی سرور مجازی کلود Hetzner ویندوز نصب کنیم؟

زمانی که یک سرور مجازی/کلود از هتزنر تهیه میکنید، هر نوع توزیع لینوکسی که خواسته باشید را میتوانید انتخاب کنید تا خودکار برای شما نصب شود. اما در این میان خبری از سیستم عاملهای ویندوز نیست! این بدین معنی نیست که شما نمیتوانید از ویندوز روی سرورهای کلود هتزنر استفاده کنید. بلکه با کمی زحمت باید خودتان دست به کار شده و بعد از ساخت سرور، سیستم عامل ویندوز را روی آن نصب کنید.
ادامه چطور روی سرور مجازی کلود Hetzner ویندوز نصب کنیم؟کدام لایسنس لایت اسپید برای سرور شما مناسب است؟

یکی از نرم افزارهایی که دارای انواع مختلف لایسنس است، Litespeed است. این وبسرور که روی سرور لینوکس با کنترل پنلهای مختلف نصب میشود، یک نرم افزار تجاری محسوب میشود، که شرکت لایت اسپید برای اینکه بتواند برای گروههای مختلف مشتریانش، براساس نیازهایشان لایت اسپید با قدرت متناسبی را فراهم کند، لایسنسهای مختلفی را ارائه کرده است که بر حسب امکانات هر لایسنس، قیمت آن هم کم و زیاد میشود. حالا در ادامه با توضیحاتی که داده میشود سعی میشود به شما در انتخاب لایسنس مناسب لایت اسپید برای سرورتان کمک کنیم.
ادامه کدام لایسنس لایت اسپید برای سرور شما مناسب است؟WebMail / وب میل چیست ؟

WebMail از دو کلمهٔ Web و Mail تشکیل شده است. ترجمهای که میتوان از آن داشت، ایمیلی است که تحت وب میباشد. حالا شاید از خودتان سوال بپرسید که اصولا مگر در کل ایمیل تحت وب نیست!؟ سرویس ایمیل تحت شبکهٔ جهانی اینترنت کار میکند. اما همیشه تحت وب نیست. یعنی شما میتوانید یک نرم افزار دریافت و ارسال ایمیل روی دستگاه خود نصب کنید و با اتصال آن به سرویس دهندهٔ ایمیل، اقدام به ارسال و دریافت ایمیل کنید، بدون اینکه خواسته باشید درون مرورگرتان صفحهٔ وبی را باز کنید. حالا وب میل دقیقاً برعکسش است. یعنی خواسته باشید برای ارسال و دریافت ایمیل، یک صفحه وب را درون مرورگر باز کنید و کارتان را انجام دهید.
ادامه WebMail / وب میل چیست ؟CloudLinux را باید روی چه سروهایی نصب کرد؟

اگر ما خواسته باشیم محصول یا نرم افزاری را تهیه کنیم، اول از همه باید بدانیم که آیا آن محصول به کار ما خواهد آمد یا خیر؟ آیا به غیر از آن، نرم افزار دیگری وجود دارد که کاربردش با نیاز ما تطبیق بیشتری داشته باشد؟ یکی از نرم افزارهایی که مدیران سرور حداقل نام آن را شنیدهاند، کلود لینوکس است که در اصل همان سیستم عامل لینوکس است که شامل امکانات بیشتری برای بهبود کنترل منابع مورد استفاده کاربران سرور است. اگر شما هم خواسته باشید از این نرم افزار روی سرور وب استفاده کنید، بد نیست با این مقاله همراه باشید تا اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهیم تا بعدا در انتخاب خود با مشکل مواجه نشوید.
ادامه CloudLinux را باید روی چه سروهایی نصب کرد؟سرور کلود چیست ؟

سرور کلود در اصل یک سرور مجازی است. کلود از کلمهٔ Cloud به معنای ابری گرفته شده است و به سازوکاری اشاره میکند که روی شبکهٔ جهانی اینترنت برپاسازی شده است. در سالهای اخیر مفاهیم کلود از جمله پردازش ابری طرفدارهای زیادی را به سمت خود جذب کرده است. سرور کلود هم از همین دست است. با توجه به امکانات بیشتری که در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد، محبوبیت بیشتری نسبت به سرورهای معمولی کسب کرده است. حالا در ادامه بیشتر راجع به این مفهوم صحبت خواهیم کرد.
ادامه سرور کلود چیست ؟ناسازگاری افزونه های کش وردپرس با هم

یکی از مهمترین مسائلی که مدیران سایتهای وردپرسی باید به آن توجه داشته باشند، بحث تداخل افزونههای مشابه و حتی غیرمشابه با همدیگر است. این تداخل ممکن است به تخریب کامل سایت و از بین رفتن تمامی زحمات مدیران سایت شود. بنابراین بسیار مهم است که با افزایش سطح دانش خود نسبت به وردپرس و افزونههای آن، فقط افزونههایی را روی وردپرس نصب کنید که واقعا به آنها نیاز دارید و تداخلی با یکدیگر ندارند. گروهی از افزونهها که خیلی میتوانند مستعد تداخل با یکدیگر باشند، افزونه های کش و یا همان Cache وردپرس هستند.
ادامه ناسازگاری افزونه های کش وردپرس با هممحدود کردن دسترسی به سایت با فایل .htaccess

همیشه یکی از دغدغه های مدیران سایتها این است که چطور میتوانند جلوی دسترسی برخی از بازدیدکنندگان به سایتشان را بگیرند. این کار با کنترل روی نرم افزاری که کارش دریافت درخواستهای بازدیدکنندگان و پردازش و آماده سازی و تحویل محتوا و صفحات سایت به بازدید کنندگان است، به راحتی امکانپذیر است. این نرم افزار همان وب سرور (Web Server) است که می تواند Apache و یا Nginx و یا LiteSpeed باشد. هر کدام از این وب سرورها دارای روشی برای کنترل دسترسی بازدید کنندگان سایت است.
ادامه محدود کردن دسترسی به سایت با فایل .htaccess