معرفی بهترین کنترل پنل های تجاری برای هاستینگ لینوکس

معرفی بهترین کنترل پنل های تجاری برای هاستینگ لینوکس

با رشد استفاده از فضای مجازی، کسب و کارها و سرمایه‌گذاری‌های حیطهٔ وب و شبکه افزایش پیدا کردند. یکی از این زمینه‌ها، میزبانی سایت‌ها و اپلیکیشن‌های تحت وب هستند که معمولاً شرکت‌های هاستینگ عهده‌دار این وظیفه‌اند. شرکت‌های هاستینگ هم برای اینکه بتوانند این فضاها را ارائه کنند، باید از نرم افزارهایی با عنوان کنترل پنل روی سرورهای خود استفاده کنند. این نرم افزارها امکان ارائه خدمات میزبانی را به صورت ساده و راحت به مشتری نهایی می‌دهند.

در مقالهٔ قبلی راجع به کنترل پنل‌های رایگان و باز متنی که البته امکانات خوبی هم داشتند صحبت کردیم. ۹ تا کنترل پنل رایگان را در آنجا خدمت شما معرفی کردیم که قادر بودیم از آنها هم استفاده کنیم. ولی وقتی صحبت از یک کار تجاری می‌شود، معمولاً باید به سراغ نرم افزار تجاری هم رفت. نرم افزارهای تجاری به دلیل اینکه پول دریافت می‌کنند، معمولاً پشتیبانی خوبی هم دارند و هر زمان که کاربر به مشکلی برخورد می‌کند، فروشندهٔ نرم افزار متعهد است که ایراد را برطرف نماید.

همین دلیل کفایت می‌کند که خیلی از هاستینگ‌هایی که فضاهای میزبانی خود را با قیمت بالایی به فروش می‌رسانند، از کنترل پنل‌های تجاری استفاده کنند. ولی کسانی که هاست رایگان ارائه می‌کنند، معمولاً از کنترل پنل‌های رایگان استفاده می‌کنند. با توجه به این موارد، در کنار مقالهٔ آموزشی قبلی، این مقاله را هم در وبنولوگ تولید کردیم که یک فهرست کامل از تمامی کنترل پنل‌هایی که پیش روی شماست را معرفی کرده باشیم که انتخاب بهتری داشته باشید. پس در ادامه با بهترین کنترل پنل های تجاری و پولی برای هاستینگ لینوکس همراه ما باشید.

cPanel

از معروف ترین و محبوب ترین کنترل پنل‌های تجاری برای سرورهای لینوکس است که تقریباً انتخاب اول شرکت‌های هاستینگ است. این کنترل پنل از امکانات زیادی برخوردار است و از آخرین فناوری‌ها بهره می‌برد. سادگی استفاده از آن برای کسی که تقریباً هیچ اطلاعی از کنترل پنل ندارد، مهم‌ترین وجه تمایز سی پنل با دیگر کنترل پنل‌های تجاری است. همچنین جداسازی کامل بخش‌های مختلف از جمله بخش مدیریت کل، بخش نماینده و بخش کاربر نهایی از مزیت‌های خوب این نرم افزار است.

cPanel

سایت cPanel

Plesk

پلسک هم از دیگر کنترل پنل‌های تجاری است که علاوه بر سرور لینوکس، روی سرورهای ویندوز هم نصب می‌شود. پس می‌توانید با پلسک هم هاست لینوکس و هم هاست ویندوز بفروشید. ویژگی بارز دیگر آن سازگاری کامل با وردپرس است. جعبه ابزار وردپرس آن باعث می‌شود تا کاربران به راحتی بتوانند سایت وردپرس خود را راه‌اندازی کنند. البته این نه به این معنا که دیگر کنترل پنل‌ها این قابلیت را ندارند؛ خیر. بلکه روی پلسک به صورت یکپارچه امکان راه اندازی سایت وردپرس تدارک دیده شده. افزایش قابلیت‌های پلسک با بیش از ۱۰۰ تا افزونه از دیگر قابلیت‌های آن محسوب می‌گردد.

Plesk

سایت Plesk

DirectAdmin

از دیگر کنترل پنل‌های محبوب قطعاً برای ما ایرانی‌ها است! به دلیل تحریم شرکت سی پنل، خیلی از هاستینگ‌ها به سراغ دایرکت ادمین رفته‌اند. از طرف دیگر از نظر امکانات هیچ چیز کم ندارد و با سی‌پنل رقابت می‌کند. البته شاید در نگاه اول، مخصوصاً اگر از قالب‌های قدیمی دایرکت ادمین استفاده شود، کمی قدیمی به نظر برسد و کار کردن با آن برای کسانی که تازه کارند مشکل باشد. ولی با کمی عادت خیلی راحت می‌توان از امکانات آن بهره برد.

DirectAdmin

سایت DirectAdmin

Interworx

کنترل پنل Interworx از دو قسمت Nodeworx برای مدیران سرور و SiteWorx برای مدیران سایت‌ها و کاربران نهایی تشکیل شده است. تمامی امکانات یک کنترل پنل به‌روز را دارد و تقریباً کسری‌ای ندارد.

Interworx

سایت Interworx

ISPManager

ISPManager از دیگر کنترل‌پنل‌های سرور لینوکس است. مثل دیگر کنترل پنل‌های معرفی شده در این مقاله، هم با سرور اختصاصی و هم مجازی سازگار است. شامل دو نوع لایسنس ISPManager Lite و ISPManager Business است که نوع Lite آن دارای امکانات کامل و بدون محدودیت دامنه البته فقط برای یک سرور است. این در حالی است که ISPManager Business برای سرورهای خوشه‌ای و چندگانه استفاده می‌توان کرد

ISPManager

سایت ISPManager

Clustercs

تمرکز این کنترل پنل روی بهینه سازی سرعت سایت است. همچنین دیگر تمرکز آن روی سرورهای خوشه‌ای که به سادگی امکان حذف و اضافه سرور جدید توسط آن امکان‌پذیر است. دیگر امکانات متعارف یک کنترل پنل مرسوم روی Clustercs هم وجود دارد.

Clustercs

سایت Clustercs

جمع بندی

با توجه به درکی که از این مقاله می‌توان داشت، برای فروش و ارائه خدمات میزبانی وب، باید به سراغ یکی از کنترل پنل‌های تجاری رفت. اینکه کدامیک را انتخاب می‌کنید، بستگی به عوامل مختلفی از جمله بودجه شما و سلیقهٔ مشتری شما دارد. در هر صورت اگر نیاز به لایسنس هر کدام از کنترل پنل های غیررایگان سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک به همراه دیگر سرویس‌های تجاری داشتید، می‌توانید با مراجعهٔ به بخش فروشگاه لایسنس وبنولوگ بررسی‌های اولیهٔ خود را انجام دهید. برای کار کردن با هر کنترل پنل هم نیاز به دانشی خواهید داشت که ما آنها را برای شما تدارک دیدیم.

فوریه 6, 2021 Webnolog بدون دیدگاه

0 دیدگاه

دیدگاه تان را ارسال کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد!