اطلاعیه ورود به cPanel و WHM ؛ کلیک کنید!

فعال سازی حالت ایرادیابی وردپرس Debug Mode برای رفع خطا پرینت

  •  0

معمولا زمانی که نیاز پیدا می کنید تا حالت ایراد یابی یا همان Debugging وردپرس را فعال کنید، وقتی است که با صفحهٔ سفید در جایی مثل پیشخوان یا حتی روی خود سایت روبرو می‌شوید. البته در مواقعی دیگر مثل زمانی که با خطای There has been a critical error on this website مواجه می‌شوید هم این ترفند می‌تواند مفید باشد و اطلاعات تکمیلی خوبی برای پیدا کردن علت بدهد.

برای فعال کردن حالت رفع ایراد وردپرس باید به فایل wp-config.php وردپرس دسترسی داشت. این فایل در ریشهٔ جایی است که وردپرس نصب شده است. چون باید مقدار یک ثابتی را درون این فایل تنظیم کنیم. این ثابت چیزی نیست جز WP_DEBUG. به احتمال زیاد خط مربوط به تنظیم این گزینهٔ تنظیماتی از قبل درون سند wp-config.php وجود دارد و شما فقط باید مقدار آن را از false به true تغییر دهید. همین! اما اگر نیست خط زیر را درست ما قبل جایی که گفته شده /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ وارد نمایید:

define( 'WP_DEBUG', true );

حالا اگر خواستید به جای نمایش خطاها روی خود سایت، این خطاها یا به اصطلاح لاگ ها روی یک سند ذخیره شود، خط زیر را هم اضافه نمایید:

define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );

در صورتی که نیاز داشتید تا بیشتر در مورد حالت رفع ایراد و گزارش گیری وردپرس اطلاعات کسب کنید، صفحهٔ Debugging in Wordpress در مستندات وردپرس می‌تواند کمک بیشتری به شما بکند.

در نظر داشته باشید که اگر نمایش خطاها روی صفحات سایت را فعال کرده باشید، ممکن است که مشکل امنیتی ایجاد نماید. پس بهتر است که ابتدا حالت ذخیره لاگ را فعال کنید؛ نه نمایش خطاها. در ثانی حتما در اولین فرصت که کار پیدا کردن ایراد را انجام دادید آن را غیرفعال نمایید. برای فعال فعال کردن هم کافی است مقدار WP_DEBUG را false نمایید.

حالا چطور از خطاهایی که برگردانده می شود استفاده کنید؟ این کار در بیشتر مواقع راحت است. چون بروز یک چنین خطاهایی معمولا به علت افزودن کد PHP به سایت و یا قالب توسط شما، و یا نصب یک افزونهٔ غیر استاندارد و سالم است. نام آن سند یا افزونهٔ مشکل دار هم در متن خطاها یافت می‌شود. فقط کافی است لاگ را کامل بررسی کنید و مسیری که افزونه‌ها در آنجا نصب شدند را پیدا کنید. احتمالا اسم افزونه را در آنجا خواهید دید.

می توانید آن فایل را ویرایش کنید و به حالت قبل برگردانید و یا افزونه را غیرفعال کنید که برای این کار کافی است نام پوشهٔ‌ افزونه را تغییر دهید. مشکل باید رفع گردد. دیگر علت‌ها هم نیاز به بررسی دقیق‌تر لاگ دارد که مثلا ممکن است مشکل از دیتابیس و اتصال به آن یا موارد دیگر باشد. رفع خطاهای وردپرس رابطهٔ ‌مستقیم با تجربهٔ شما برای کار با وردپرس دارد. پس هر چقدر بیشتر روی وردپرس زمان گذاشته باشید، سریع‌تر می‌توانید مشکلات آن را رفع نمایید.


آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

« برگشت