اگر لایسنس DirectAdmin Pro Pack را تهیه کرده باشید، برای اینکه بتوانید از قابلیتهای این بستهٔ ارائه شده توسط توسعه دهندگان دایرکت ادمین استفاده کنید، باید بتوانید آن را روی سرور خود فعال کنید. که در این آموزش به طریقهٔ انجام این کار میپردازیم. البته اگر نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید، به DirectAdmin Pro Pack چیست مراجعه کنید.
در اولین گام که باید لایسنس DirectAdmin Pro Pack را تهیه کرده باشید که میتوانید یکی خریداری کنید. اگر هم از قبل لایسنس معمولی دایرکت ادمین را داشته باشید، از داخل ناحیه کاربری خود میتوانید آن را ارتقاء دهید.
پس از آن یک بار دستور آپدیت لایسنس را روی سرور خود اجرا کنید:
update_diradm
سپس سرویس دایرکت ادمین را ریستارت کنید، تا امکانات پروپک نمایان شوند.
systemctl restart directadmin
حال باید وبسرور انجینیکس را روی سرور خود نصب کنید که خیلی از قابلیت های پروپک با این نرم افزار کار می کنند. در نظر داشته باشید که انجینیکس را میتوانید در کنار دیگر وبسرورها مثل لایت اسپید و حتی آپاچی هم نصب کنید که مشکلی ایجاد نمیکند.
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set unit yes
./build unit
در نهایت هر کدام از قابلیتهای نرم افزاری که مرتبط با Pro Pack میشوند را باید با استفاده از CustomBuildیا روشهای دیگر مثل استفاده از دستور YUM کامپایل یا نصب کنید.
برای نصب redis دستورات زیر:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set redis yes
./build redis
برای نصب Composer دستور زیر:
/usr/local/directadmin/custombuild/build composer
برای نصب WordPress manager دستور زیر:
/usr/local/directadmin/custombuild/build wp
برای نصب imapsync دستور زیر:
/usr/local/directadmin/custombuild/build imapsync
اگر روی سرور CentOS هستید، از دستورات زیر برای نصب GIT استفاده کنید:
yum -y install git
در غیر این صورت برای سرورهای Debian/Ubuntu دستور زیر:
apt-get -y install git
اگر روی سرورتان از کلود لینوکس (CloudLinux) استفاده میکنید، دستورات زیر را در انتها اجرا نمایید:
cagefsctl --addrpm git
cagefsctl --force-update
اگر قصد محدودسازی استفادهٔ هر کاربر از منابع سرور را دارید، اگر سرور را به تازگی با لایسنس Pro Pack نصب کردید که نیازی به انجام کار خاصی نیست. در غیر این صورت باید طبق آموزش موجود در مستندات دایرکت ادمین عمل نمایید.
برای این کار ابتدا دستورات زیر را اجرا نمایید. البته در نظر داشته باشید که حتما پارامتر کرنل لینوکس systemd.unified_cgroup_hierarchy=1 فعال باشد. معمولاً روی OpenVZ/LXC این قابلیت فعال نیست.
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build grub_conf
اگر PHP را به عنوان PHP-FPM یا lsphp اجرا میکنید، نیاز است مجدد نصب گردد:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build php
اگر بعد از انجام همهٔ این کارها، بخشهایی که مد نظر شما بود، برای کاربران قابل رویت نبود، مثل ابزار Git، باید مطمئن باشید که اجازهٔ دسترسی به این قسمت از Account Manager در سطح admin وجود دارد. که البته همین نوع دسترسی را از طریق نمایندگان هم میتوانید ایجاد کنید. در بسته های هاست و صفحهٔویرایش هر اکانت دایرکت ادمین هم تنظیماتی وجود دارد که میتوانید آنجا را هم بررسی نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این قابلیت از دایرکت ادمین، میتوانید به صفحهٔ زیر از مستندات خود دایرکت ادمین مراجعه نمایید: