صفحه پیش فرض فضای میزبانی شما

زمانی که شما یک فضای میزبانی را از وبنولوگ خریداری می‌کنید، فضای میزبانی به صورت فوری به شما تحویل داده خواهد شد. اما دامنۀ اینترنتیِ شما بسته به نوعش ممکن است مدت زمانی به طول بیانجامد تا قابل استفاده باشد، که در این رابطه دامنه های ملی ir نیاز به مدت زمان بیشتری دارند. در حالی که دامنه های بین المللی پس از تایید اطلاعات توسط شما، سریعاً فعال می‌شوند.

در هر حال، به محض فعال شدن دامنه، زمانی که دامنۀ خود را درون مرورگر وارد می‌کنید، با صفحۀ پیش فرض وبنولوگ مواجه خواهید شد که به شما اطلاع خواهد داد که فضای میزبانی و دامنۀ شما قابل استفاده است. درون این صفحۀ پیش فرض که هم به شما و هم به بازدید کنندگان سایتِ شما نمایش داده می‌شود، راهنمایی‌های خوبی برای برپاسازی سایت ارائه شده است.

صفحه پیش فرض فضای میزبانی شما پس از فعال سازی دامنه

کارایی این صفحه برای این است که شما متوجه شوید دامنۀ شما به همراه فضای میزبانی قابل استفاده است، که تا قبل از این، بعد از ثبت سفارش دامنه مراحل فعال‌سازیِ خود را می‌گذراند. برای اینکه بتوانید سایت اصلی خود را بارگذاری کنید، شما می توانید این صفحۀ پیش فرض را که یک پرونده با نام home.htm می باشد را حذف کنید. برای این منظور وارد Cpanel مربوط به خود شوید (اطلاعات ورود به Cpanel در همان ایمیلی که پس از خرید فضای میزبانی برای شما ارسال شده است، آورده شده). به بخش File Manager (مدیریت پرونده) وارد شده و پرونده‌ ای که در مسیر public_html است را باید حذف کنید. به تصویر زیر نگاه کنید:

حذف پرونده های صفحۀ پیش فرض فضای میزبانی شما

برای حذف کردن آن باید آنها را انتخاب کرده و روی دستور Delete از بالای صفحه کلیک کنید. پس از آن است که می‌توانید پرونده‌ها و پوشه‌های اصلی سایت خود را در این مسیر قرار دهید. دقت داشته باشید که پرونده‌هایی که قبل از مسیر public_html می‌ریزید، توسط بازدید کنندگان سایت شما قابل رؤیت نیستند و شما چیزی در آنجا نباید بریزید.

دقت داشته باشید که شما حق حذف هیچ کدام از پوشه های اولیه را ندارید! با حذف آنها هاست شما حتماً با مشکل مواجه خواهد شد. فقط پرونده home.htm را حذف کنید.

در نهایت اگر به صفحۀ اصلی سایت خود مراجعه کردید و دیدید که هنوز صفحۀ پیش فرض وبنولوگ برای شما نمایش داده می‌شود، این به دلیل Cache شدن اطلاعات قبلیِ سایت روی مرورگر شماست. همچنان که درون صفحۀ اصلی سایت خود هستید، باید دکمه‌های ترکیبی Ctrl + F5 را بزنید (کلید Ctrl از صفحه کلید را گرفته و کلید F5 را بزنید) تا صفحه یک بار به صورت کامل بارگذاری مجدد شود و اطلاعاتِ سایت جدید برای شما نمایش داده شود.

نکته: اگر خطای 403 داده شد، نگران نباشید. این بدین معنی است که شما هنوز چیزی روی هاست تان برای نمایش به بازدید کنندگان نریخته اید که نمایش داده شود.

پس یاد گرفتید که چطور صفحۀ پیش فرض سایت خود را که به صورت خودکار برای هر کاربر وبنولوگ ساخته می‌شود را حذف کنید و سایت اصلیِ خود را روی فضای میزبانی بالا بیاورید.

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

 پرینت این مقاله

در همین زمینه

خطای 403 سایت

در مواقعی که صفحۀ اصلی سایت خود را باز می کنید و خطای 403 داده می شود، بدین دلیل است که شما در...

تغییر نشانی های سرورهای DNS رایانه شخصی ویندوز

سرورهای DNS رایانه هایی در سطح جهان هستند که کارشان دادن نشانِ صحیح یک رایانه روی شبکۀ جهانی...

بررسی در دسترس بودن سایت

زمانی که فکر می‌کنید سایت تان قطع شده است، بد نیست ابتدا با استفاده از سرویس‌های اینترنتی مثل...

بررسی علت قطع شدن سایت

لابد شما هم با قطعی سایت مواجه شدید و چنین تجربه ای را دارید. اگر هاستی را تهیه کردید و برای...

اجرای برنامه های لاراول Laravel روی هاست اشتراکی بدون SSH

Laravel نام یک فریم ورک (چارچوب) برای زبان برنامه نویسی PHP است که بر پایهٔ آن پروژه‌های خوبی را...